Last van schuldenaars?

Iedereen krijgt wel eens te maken met schuldenaars: klanten die hun rekeningen niet op tijd betalen of niet meer willen of kunnen betalen. Dit zorgt niet alleen voor kopzorgen, maar kan de liquiditeit van uw bedrijf ook aardig onder druk zetten. Om te voorkomen dat u straks zelf uw rekeningen niet meer kunt betalen, is het nodig dat u hier actie op onderneemt. Het sturen van herinneringen en aanmaningen en er achteraan bellen; het kost allemaal veel tijd. Kies er daarom voor om een incassobureau met deurwaarder in te schakelen!

Wat kunnen wij voor u doen?

Als incassobureau kunnen we in de regio Huizen voor u achter openstaande vorderingen aan gaan, zodat uw rekening alsnog wordt betaald. Dit wordt ook wel de minnelijke fase genoemd. Wij werken, mede dankzij onze 20 jaar lange ervaring, zeer efficiënt, waardoor u snel weer over financiële middelen beschikt en u uw eigen onderneming veilig stelt.

Toch lukt het soms ook in deze fase niet om de debiteur tot betalen aan te zetten. Omdat wij ook als deurwaarder mogen optreden, kunnen wij vervolgens gerechtelijke stappen voor u ondernemen. Via een verhaalsonderzoek controleren we eerst of er iets te halen valt bij uw schuldenaars, alvorens we, in overleg met u, besluiten om de gang naar de rechter te maken.

Wat kost het?

Vaak wordt te lang gewacht voordat er een specialist in wordt geschakeld, omdat men vreest voor hoge kosten. Echter, hoe langer u op uw geld moet wachten, hoe sneller u als bedrijf ook in de problemen komt. Door het incassotraject uit te besteden beschikt u echter binnen korte tijd weer over uw geld, wat ontzettend veel voordelen heeft voor uw kosten op de lange termijn. Bovendien kunt u veel van de kosten die u maakt doorberekenen aan uw debiteur. Uiteindelijk zult u zien dat u er vaak juist geld mee bespaart!

Contact met onze incassospecialisten

Heeft u in de regio Huizen last van wanbetalers of wilt u uw debiteurenbeleid aan ons uitbesteden? U kunt ons bereiken via 035 - 799 02 44. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier