Het incasso traject

Heeft u onbetaalde rekeningen en wilt u overgaan tot incasso? Heeft u nog een groot geldbedrag uitstaan dat u maar niet binnenkrijgt of heeft u meerdere malen per jaar last van wanbetalers? Dan doet u er goed aan om ons in de arm te nemen. Wij zijn uw deskundige incassobureau in Hilversum of in de omgeving van Hilversum voor uw incasso beleid.

Een incasso traject begint altijd met de minnelijke fase. In deze fase wordt de debiteur er op verschillende manieren aan herinnerd dat hij u nog geld verschuldigd is. Door onze jarenlange ervaring doen wij dit in de meeste gevallen op een zeer effectieve wijze, waardoor uw debiteur tot betalen overgaat. Als dat niet het geval is, dan kunnen wij u juridisch adviseren over de vervolgstappen. Hierbij is ook een gang naar de rechter mogelijk, maar soms is het verstandig om voor die tijd een verhaalsonderzoek te doen. Het kan immers geen kwaad om voordat u in de rechtbank zit te weten of er iets te verhalen valt. Ook voor deze gerechtelijke fase en de uiteindelijke executiefase bent u bij Deurwaarderskantoor Stam in de regio Hilversum aan het juiste adres.

Kosten incasso

Vaak wordt lang gewacht voordat er een specialist in wordt geschakeld, omdat men denkt dat dit hoge kosten met zich meebrengt. Maar hoe langer u op uw geld moet wachten, hoe sneller u als bedrijf ook in de problemen komt. Als u het incasso traject aan ons uitbesteedt bespaart u veel tijd en door onze effectieve dienstverlening beschikt u snel weer over de juiste liquide middelen. Uiteindelijk zult u er dus geld mee besparen. Bovendien kunt u veel van de kosten die u maakt doorberekenen aan uw debiteur.