Last van wanbetalers?

Als bedrijf krijgt u altijd wel eens te maken met klanten die niet of niet op tijd betalen. Dit is niet alleen vervelend, maar kan ook nog eens uw eigen bedrijf in gevaar brengen. Goed debiteurenbeheer is daarom vaak van levensbelang voor bedrijven, zeker in de huidige economische tijd. Er gaat echter veel tijd inzitten en bovendien is bepaalde kennis en ervaring vereist om een efficiënt debiteurenbeleid uit te kunnen voeren. U kunt er daarom soms beter voor kiezen om hier een incassobureau of deurwaarder voor in te schakelen.

Wat doet een incassobureau?

Een incassobureau kan voor u achter openstaande vorderingen aan gaan, zodat uw rekening alsnog wordt betaald. U kunt kiezen voor een eenmalige opdracht omdat een klant met een grote betalingsachterstand niet tot betalen overgaat, maar u kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor uw gehele debiteurenbeheer. Ons incassobureau werkt zeer efficiënt, waardoor u snel weer over financiële middelen beschikt en u uw eigen onderneming veilig stelt.

Wat doet een deurwaarder?

Als de minnelijke incasso toch niet voor het gewenste resultaat zorgt, dan kunnen wij als deurwaarder uw debiteur via gerechtelijke stappen dwingen om te betalen. Vaak is het verstandig om voor die tijd een verhaalsonderzoek te doen, zodat u zeker weet dat er iets te halen valt bij uw schuldenaar.

Contact met onze incassospecialisten in Laren

Heeft u nog vragen over onze diensten of onze werkwijze in de regio Laren? Heeft u een dringende incassozaak of wilt u uw debiteurenbeleid aan ons uitbesteden? U kunt ons bereiken via 035 - 799 02 44. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier